lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Aby nás slniečko nezaskočilo, alebo pripravte sa na leto!

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 2.6.2008
späť
Späť

Poslať
 

Aj keď je to správne horúce leto ešte ďaleko, slniečko už začína pomaly vystrkovať rožky. S každým ďalším dňom je jeho sila väčšia, a tak by sme si mali postupne zadovážiť kvalitné kozmetické prípravky na opaľovanie, aby sme chránili pokožku pred nadbytočnými slnečnými lúčmi. Čo ale robiť v prípade, že sa nám nepodarí dostatočne sa ochrániť a predsa len sa spálime? Na tieto prípady je ideálne mať pri sebe prípravok Feniderma, ktorý rozpálenú a začervenanú pokožku ošetrí a zároveň ochladí, hydratuje a prinesie nám tak účinnú úľavu.

I keď sa v posledných rokoch riziko nadmerného opaľovania skloňuje vo všetkých pádoch, mnohí si hrozbu vzniku rakoviny kože nepripúšťajú a nepoužívajú ochranné prípravky, ktoré by ich dostatočne chránili. Niekedy sa tiež stane, že aj tí najstarostlivejší z nás slniečko neustriehnu a prídu k väčším či menším popáleninám kože. 

Ako ošetriť popálenú kožu?
Menšie popáleniny sa prejavujú iba začervenaním, citlivosťou na dotyk a svrbením. Vážnejšie sú veľmi bolestivé, môžu sa dokonca vytvoriť pľuzgiere! Najlepším riešením pre spálenú pokožku je ochladenie, a to studenou vodou. Aby bola úľava od bolesti účinná, musí chladenie trvať nejaký čas, inak sa bolesť vráti hneď, ako sa voda odparí. 

Jedným z riešení, ako nielen ochladiť, ale aj ošetriť kožu popálenú nadmerným slnením je použiť prípravok Feniderma Sun Repair. Jedná sa o prípravok, ktorý obsahuje dexpanthenol. Po aplikácii vytvára unikátnu penovú vrstvu, ktorá prináša rýchly a zároveň dlhodobý chladivý a hydratačný účinok, potrebný pre kožu nadmerne vystavenú slnku. Výhodou prípravku Feniderma je jeho bezbolestná aplikácia. Nastriekaním na postihnuté miesto zo vzdialenosti 5 -10 cm sa vytvorí pena, ktorá sa sama vstrebá do pokožky. Netreba ju roztierať a dotykom zbytočne dráždiť bolestivú spálenú pokožku. Prípravok Feniderma Sun Repair vyrába ten istý výrobca, ktorý pre vás vyrába osvedčené antialergikum Fenistil gel,  prinášajúci výraznú úľavu pri podráždení kože. Prípravok Feniderma dostanete kúpiť v lekárňach za odporúčanú cenu 169 SKK.

V letných dňoch preto rozhodne nezabúdajte, že aj hrejivé slnko, na ktoré sme sa v zime toľko tešili, nás môže nepríjemne zaskočiť. A keď už sa tak stane, je dobré mať po ruke niečo naozaj účinné!

 

 


Diskusia k článku:

Dear lady.sk owner, You always provide great insights.
Neregistrovaný - , 27.1.2023 23:53, blaine.pickel(`na`)googlemail.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!