lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Karel Gott má kľúč od Grand Hotela Kempinski v Tatrách

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 29.7.2013
späť
Späť

Poslať
 

Poprad/Bratislava, 28. júl 2013 – Populárny český spevák Karel Gott včera vystúpil v komornej atmosfére v Grand Hoteli Kempinski High Tatras. Pri príležitosti jeho 74. narodenín mu bol zároveň venovaný symbolický kľúč od hotela.

 

Legenda českej populárnej hudby, Karel Gott, sa predstavila v sobotu večer hosťom v luxusnej sále Grand restaurant. Jeho vystúpenie ocenili aj prítomnía hostia, ktorí ho odmenili niekoľkominútovým standing ovation. Počas takmer jeden a pol hodinového koncertu odzneli jeho najväčšie hity ako Oči sněhem zaváté, Cesta rájem, C’est la vie, La Danza, Stokrát chválim čas či Pretty Woman. Pieseň Mám rozprávkový dom dokonca odspieval v slovenčine a nezabudol aj na najmladších poslucháčov, ktorým zaspieval známu skladbu Včielka Maja. Spoločne s Gottom zahrali hudobníci Pavel Větrovec, Ladislav Malina a František Raba.

 

Po koncerte dostal Karel Gott od manažérky hotela Kathrin Noll kyticu kvetov a pri príležitosti jeho nedávnych narodenín aj tortu v tvare kľúča, ktorý má symbolizovať, že v Grand Hoteli Kempinski je vždy vítaný. O spevákovi je známe, že mu učaroval kraj Vysokých Tatier a do tohto prostredia sa rád vracia. „Sme hrdí na to, že sme v Grand Hoteli Kempinski mohli privítať významnú osobnosť, ktorou maestro Karel Gott určite je. Dúfame, že v budúcnosti ho budeme môcť opäť prizvať ako nielen ako hudobného umelca, ale aj ako vzácneho hosťa nášho hotela,“ povedala manažérka hotela Kathrin Noll.  

 

 

Spevák sa venoval hosťom aj po skončení koncertu na VIP recepcii. Svojich priaznivcov neodmietol ani počas dňa, kedy ho ľudia mohli stretnúť aj v okolí Štrbského plesa, kde sa išiel maestro poprechádzať a ochotne sa s nimi nechal vyfotografovať.

 

Karel Gott pôsobí na hudobnej scéne už viac ako päťdesiat rokov. Počas svojej kariéry získal mnohé hudobné ocenenia, medzi ktoré patrí až 37 hudobných slávikov. Je jediným interpretom v Českej republike aj na Slovensku, ktorému sa podarilo udržať si po dlhé roky obľubu a významné postavenie nielen u nás, ale i v štátoch strednej a východnej Európy. Okrem hudobných platní má na svojom konte aj účinkovanie v trinástich filmoch.


Diskusia k článku:

je to nas milacek ,, a jednicka ve svem oboru ,, miluji jeho hlas a pisnicky ,,
Neregistrovaný - HANA KUMAR, 30.7.2013 11:08, hanabinteshkumar(`na`)gmail.com
Sama som mala jedinecnu moznost sa stretnut v Poprade s tymto skvelym spevakom,ktoreho si vazim od svojich studentskych cias,podala som mu ruku,sfotila sa s nim a presvedcila sa,ze je skutocne jednicka a jeho krasne piesne pocuvam dennodenne.Jeho nadhernu piesen Ohen v sobe mas mam ako zvonenie v mobile a neviem sa jej nasytit.Dakujem Karle,dakujem za prijatie,za to,ze ste a robite nam radost.
Neregistrovaný - Anina Bory, 30.7.2013 22:56, aninabory(`na`)centrum.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!