lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 10 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 47 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Pondelok, 25. Január, , Dnes oslavuje Gejza
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nela Pocisková - správne degustovať sa učila u profesionálov

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 17.9.2013
späť
Späť

Poslať
 

Hviezda Búrlivého vína, talentovaná herečka a speváčka Nela Pocisková, berie svoju rolu v seriáli naozaj vážne. Aby sa priučila umeniu výroby vína a naučila sa lepšie mu rozumieť, zobrala iniciatívu do vlastných rúk a navštívila známeho slovenského producenta tichých vín a sektov v Seredi – Hubert.

 

Každý správny milovník vína vie, že pohár sa drží za stopku. A vie to už aj Nela, ktorá hodnotila senzorické vlastnosti vína – najprv zakrúžila pohárom, aby sa uvoľnila jeho aróma.

 

Pohľadom proti svetlu skontrolovala správnosť farby, čistotu a hustotu.

 

Dôležitým faktorom pri posudzovaní vína je čuch.

 

Nasleduje najpríjemnejšia časť degustácie - ochutnanie vína.

 

 

Ingrid Vajcziková, hlavná enologička spoločnosti HUBERT J.E. naučila Nelu, ako správne čítať etikety a posúdiť tak kvalitu vín.  Nela bola priamo vo výrobni, kde vína kvasia v tankoch a Ingrid Vajcziková ju zaúča do tajov výroby vín a sektov.

Striasanie fliaš si vyžaduje skutočnú dávku zručnosti. Používa sa pri klasickej metóde výroby sektov, rovnakej ako pri výrobe šampanského. Sekty, ktoré vytriasala Nela, budú určite chutiť skvelo. Hviezda Búrlivého vína mala jedinečnú možnosť ochutnať sekt tesne pred nafľaškovaním.

 

Degustačná miestnosť Hubert J.E. – obľúbená zastávka všetkých návštevníkov.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
LADY emailom
V prípade že máte záujem pravidelne odoberať spravodajstvo z nášho servera, prosím zadajte vašu e-mailovú adresu a stlačte tlačítko Prihlás.

 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!