lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Perfektná klíma pre každé víno

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 27.9.2013
späť
Späť

Poslať
 

Víno je skvelým spoločníkom pre rôzne príležitosti a spoločenské udalosti. Preto je dôležité správne sa oň starať, optimálne ho skladovať a náležite prezentovať. Vinotéky Miele splnia aj tie najvyššie nároky znalcov a milovníkov vína: elegantný dizajn v spojení s kvalitným vybavením a intuitívnym ovládaním.

Víno chutí najlepšie, ak je vychladené na správnu teplotu. Vďaka jedinečnej sade SommelierSet ho dekantujete rovno vo vinotéke a vychutnávate z vopred vychladených pohárov. Krátkodobo môžete skladovať otvorené fľaše, ktoré ste nedopili. Všetky nevyhnutné pomôcky pre dekantáciu pritom pohodlne uložíte do boxu na príslušenstvo.

Pre správne servírovanie vína je k dispozícii dekantačný rošt, ktorý vďaka prestaviteľnej lište môžete jemne nakloniť. Staršie tak dekantujete ľahko, pretože v naklonených fľašiach sa sediment pomaly usadí na dne a zlievaním sa optimálne oddelí od vína. Poháre uložené v držiaku na sklo priťahujú pozornosť, ale sú aj príjemne vychladené na konzumáciu bieleho vína alebo šampanského.

Desať bukových roštov je umiestnených hlboko, takže fľaše zrovnáte hrdlami k sebe v dvoch radoch. Lišty veľmi ľahko premiestnite v ráme a prispôsobíte tvaru. Vďaka tomu nájde fľaša akejkoľvek veľkosti svoje vhodné miesto.
Ďalší komfort zaručujú výsuvné pojazdy, na ktorých sú drevené rošty uložené. Ak si chcete vnútorný priestor individuálne prispôsobiť, napríklad potrebujete viac miesta v jednej zóne, jednoducho vyberiete drevený rošt a zakryjete priloženými krytmi. Voľný priestor využijete na  vystavenie a vyzdvihnutie osobných obľúbených druhov v Selectore. V kombinácii s tlmeným svetlom pôsobia vystavené vína zvlášť efektívne.
Všetky drevené rošty sú vybavené exkluzívnou magnetickou lakovanou lištou NoteBoard. Slúži na popis priloženou kriedou, takže budete mať vždy prehľad o svojich pokladoch.  
Otvorené fľaše nájdu stabilné miesto v ConvinoBoxe s individuálne nastaviteľnou deliacou lamelou. Umiestnite sem aj box na príslušenstvo, kde sú uložené dôležité pomôcky ako vývrtka, otvárač alebo krieda. Ak nie je SommelierSet potrebný, môžete vinotéku naplniť len fľašami.

Vďaka celkovému objemu 505 litrov umiestnite do nových modelov až 178 fliaš. Rozmiestníte ich do troch samostatne regulovateľných zón poskytujúcich uskladnenie až do 13 úrovní. Nové ovládanie Miele TouchControl poskytuje intuitívnu obsluhu a regulovanie teploty po stupňoch.

Madlo, ktoré nie je zvonka viditeľné, je integrované do nových sklenených dvier s UV ochranou zboku. Zaručuje jednoduché otváranie, zatiaľ čo tlmič dvier SoftClose umožňuje ich pohodlné zatváranie. Aj napriek elegantným celoskleneným dverám, trom oddeleným zónam a rozmerom, spoločnosť Miele vylepšila energetickú účinnosť vinoték: môžu sa pochváliť energetickou triedou B.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!