lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Hovädzí steak „ Barbecque“ s opečeným chlebom

  Spracoval(a) : Janka Blahová
Dátum : 13.11.2008
späť
Späť

Poslať
 

Mäso nakrájame na porcie, z obdivoch strán okoreníme farebným korením a soľou. Steaky opečieme na oleji z obidvoch strán. Spoločne so steakom na panvici restujeme na polovice nakrájané šampiňóny, ktoré ochutíme provensálskymi bylinami. Šampiňóny odložíme na bok. Steak podložíme plátkami chleba a pomaly dopečieme v rúre pri teplote 160 C. Chlieb sa opečie a zároveň nasiakne vynikajúcu šťavu zo steaku. Poukladáme na tanier spoločne so šampiňónmi, pridáme Hellmann´s Kečup Bavaria a podávame s čerstvo nakrájanou zeleninou. ( 4 porcie ) 800 g Hovädzia sviečková 80 g Olej 400 g Hellmann´s Kečup Bavaria 200 g Šampiňóny čerstvé 4 g Korenie Provensálske byliny 4 g Korenie farebné 4 g Soľ ½ bochník Tmavý chlieb(vhodný je už krájaný)

Diskusia k článku:

sorry ale Barbeque sa nerobi na panvici s olejom ale na grile a nepodava sa s kecupom ale s Barbeque omackou/marinadou.
Neregistrovaný - sunflower, 14.11.2008 22:17
lenze tu ide o reklamu, chapes ;)
Neregistrovaný - elle, 16.11.2008 18:39
hehe, že aj konkrétny tip kečupu :))) A čo tak namiesto steaku napísať hrubý plátok, slečna?
Neregistrovaný - ja, 2.2.2009 06:48, jajaja(`na`)centrum.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!