lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 5 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 31 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Nedeľa, 17. Január, , Dnes oslavuje Nataša
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Gaštanový sen - Gaštanovo-čokoládový dezert k sviatočnému pivu Zlatý Bažant Medový Porter

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 19.11.2013
späť
Späť

Poslať
 

Ingrediencie na 8ks:

 

200g horkej čokolády (roztopenej)

200g gaštanového pyré

75g smotany na šľahanie

30g masla

60g trstinového cukru

3 polievkové lyžice hladkej múky

2 bielky, vyšľahané s cukrom

Na polevu:

100g čokolády na varenie

10g masla

 

Príprava:

 

V miske zmiešame gaštanové pyré, smotanu a roztopené maslo tak, aby v hmote nezostali hrudky. Pridáme roztopenú čokoládu (ideálne s použitím vodného kúpeľa) a po lyžičkách hladkú múku kombinovanú s lyžicami vyšľahaných bielkov. Miešame jemne, aby bielky zostali nadýchané.

Môžeme piecť v tortovej forme alebo na plechu. Pečieme na 150°C počas 55 minút, kým zapichnutá špajdľa nevyjde čistá.

Na polevu roztopíme v hrnci s hrubým dnom 100g čokolády na varenie a za stáleho miešania pridávame po kockách maslo (10g).

Upečené kúsky položíme na papier na pečenie a oblievame lyžičkou za horúca, aby sme vytvorili stekajúci efekt, necháme stuhnúť na chlade.

 

Podávanie:

 

Podávame s pivom Zlatý Bažant Medový Porter. Najskôr odporúčame vychutnať si dúšok piva a následne nechať na jazyku rozplynúť sústo hutného dezertu – jednoducho dokonalý súzvuk chutí. Zážitok umocníme ďalším dúškom sviatočného piva.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
LADY emailom
V prípade že máte záujem pravidelne odoberať spravodajstvo z nášho servera, prosím zadajte vašu e-mailovú adresu a stlačte tlačítko Prihlás.

 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!