lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 72 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Streda, 20. Január, , Dnes oslavuje Dalibor
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ázijské curry

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 26.11.2013
späť
Späť

Poslať
 

  • 1 pohár SPAK Curry omáčky
  • 400 g morčacích pŕs  
  • Soľ, mleté čierne korenie, olej
  • Kurací vývar alebo horúca voda  
  • 1 lyžička kukuričného škrobu
  • zeleninová obloha- papriky
  • čili paprička bez jadierok (podľa chuti)
  • plátky citrónu

 

Morčacie mäso nakrájame na prúžky a necháme asi 1 hodinu marinovať v 3 PL curry omáčky. Potom mäso osolíme, zľahka okoreníme a orestujeme na oleji (kúsky mäsa môžeme takisto stočiť do tvaru slimáčika, upevniť špáratkom a takto ďalej tepelne upravovať).

Po chvíli pridáme zvyšok omáčky zmiešaný s 2 dl kuracieho vývaru, prípadne horúcej vody. Mäso podlejeme omáčkou a za občasného miešania pomaly varíme asi 20 minút. Ak je omáčka príliš hustá, môžeme opäť podliať vývarom či vodou. Ak naopak chceme omáčku zahustiť, pridáme do nej lyžičku kukuričného škrobu rozmiešaného v studenej vode a ešte chvíľku povaríme. Podľa chuti pridáme najemno nasekanú čili papričku. Pikantné a diaľkami voňajúce mäso v omáčke podávame s ryžou a dozdobíme plátkami papriky a plátkom citrónu.

 

Čas prípravy: 40 minút + 1 hodina na marinovanie

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
LADY emailom
V prípade že máte záujem pravidelne odoberať spravodajstvo z nášho servera, prosím zadajte vašu e-mailovú adresu a stlačte tlačítko Prihlás.

 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!