lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Žĺtkové piškóty s kokosovou náplňou

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 10.12.2009
späť
Späť

Poslať
 

Cesto:

160 g hladkej múky

100 g práškového cukru

100 g Hery

6 žĺtkov

 

Náplň:

100 g krupicového cukru

100 g kokosu

80 g sušeného mlieka

200 ml vody

2 lyžice medu

50 g rozdrobených piškót

Dokončenie:

100 g čokoládovej polevy

 

Heru nakrájame na malé kúsky a necháme pri izbovej teplote zmäknúť. Pridáme cukor a vyšľaháme do peny. Za stáleho šľahania pridávame žĺtky a nakoniec pridáme preosiatu múku. Cesto naplníme do cukrárskeho sáčku s hladkou trubičkou a na plech vyložený papierom na pečenie striekame malé guľaté alebo podlhovasté piškótky. Pečieme v predhriatej rúre na 180 °C asi 15 minút. Po upečení necháme vychladnúť a potom opatrne odtrhneme od papiera.

Vodu zvaríme so sušeným mliekom, cukrom, medom  a kokosom. Necháme vychladnúť a potom vmiešame nastrúhané piškóty. Náplň dáme do cukrárskeho sáčku s hladkou trubičkou a nastriekame na polovicu piškót. Zlepíme s druhou polovicou piškót. Povrch ozdobne prestriekame rozohriatou polevou alebo do polovice namáčame.  

 

Príprava: 40 minút

Pečenie: 15 minút

Náročnosť:  +  +

Trené cesto


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!