lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recepty na novoročné párty - Bread & Butter puding

  Spracoval(a) : Janka
Dátum : 14.12.2010
späť
Späť

Poslať
 

Pre 10 porcií

 

Na prípravu potrebujeme:

·         1 balenie Venca sviatočného značky Penam

·         250 ml mlieka

·         250 ml šľahačkovej smotany

·         100 g kryštálového cukru

·         25 g masla

·         85 g bielej čokolády

·         4 PL whisky

·         hrozienka

·         1 vanilkový struk

·         2 vajcia

·         3 vaječné žĺtky

·         vanilková zmrzlina

·         práškový cukor na posypanie

 

Postup:

1.       Pec necháme rozohriať na 180°C.

2.       Spolu uvaríme mlieko, smotana a vanilkový struk. Keď smotana s mliekom a vanilkovým strukom zovrie, zašľaháme do masy vajcia a bielu čokoládu. Pre chuť pridáme whisky. Necháme chvíľu povariť a precedíme.

3.       V miske vyšľaháme vajcia, žĺtky a cukor a zalejeme precedenou zmesou. Premiešame.

4.       Veniec sviatočný značky Penam nakrájame a vystelieme ním zapekaciu misu. Polejeme ho roztopeným maslom a posypeme hrozienkami. Do takto pripravenej misy nalejeme horúcu smotanovú zmes, vložíme do vyhriatej rúry a pečieme cca 20 – 25 min do zhustnutia.

5.       Upečenú zmes posypeme práškovým cukrom.

6.       Servírujeme pri izbovej teplote s vanilkovou zmrzlinou.

 


Diskusia k článku:

Ho ho, who wuloda thunk it, right?
Neregistrovaný - EoKjkNxAsKtFDpo, 24.1.2012 10:55, zhou_jieyan(`na`)126.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!