lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Zábavný pitný režim pre deti

  Spracoval(a) : abika
Dátum : 15.7.2013
späť
Späť

Poslať
 

Po dvoch mesiacoch plných zábavy, návštev kúpalísk či táborov, oddychu a ničnerobenia je návrat do školských lavíc pre väčšinu detí stresujúci. Mnohé by si prázdniny predĺžili hoci na celý rok.

Začiatok školského roka však so sebou prináša aj radosť z opätovného stretnutia kamarátov a kúpy školských pomôcok s obľúbenými hrdinami. Školské tašky, desiatové boxy, zošity, perá – na to všetko sa deti veľmi tešia. V povinnej výbave správneho školáka určite nesmie chýbať ani fľaša na vodu. Rodičia často podceňujú pravidelný pitný režim svojich ratolestí. Ten je jednou z najdôležitejších zásad zdravého životného štýlu vo všetkých vekových kategóriách. Niekoľko nezávislých štúdií potvrdilo, že pozitívne stimuluje činnosť mozgu a s ňou spojenú schopnosť sústrediť sa. Vďaka pravidelnému príjmu tekutín budú vaše deti pozorné a  v škole budú dosahovať lepšie výsledky. Chutné nápoje si  deti pomocou výrobníkov sódy SodaStream vykúzlia rýchlo a jednoducho. Počas prípravy sódy sa zabavia a  navyše uhasia smäd, ktorý v zápale hier a učenia často podceňujú. Vybrať si môžu z množstva príchutí. Špeciálne pre deti sú určené sirupy Orange Peach (pomarančovo-broskyňový) a Apple (jablkový) z radu Goodness for kids. Sú pripravené z čistých ovocných štiav, neobsahujú umelé prísady, farbivá, konzervačné látky a sladidlá. Naopak, obsahujú vitamín C.

Chutné nápoje si odteraz môžu vaši školáci nosiť so sebou kamkoľvek v praktickej a štýlovej taštičke. Zmestí sa do nej desiata či olovrant a fľaša. Na výber sú odolné pollitrové fľaše z limitovanej edície s motívom Doby ľadovej či fľaše v obľúbených farbách dievčat alebo chlapcov.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!