lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Najväčšia multibrandová kampaň na čokoládové tyčinky prináša okamžitú výhru 350 eur každý deň!

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 31.10.2013
späť
Späť

Poslať
 

Najväčšia multibrandová kampaň na čokoládové tyčinky spoločnosti Mars v tomto roku prichádza na český aj slovenský trh. Fanúšikovia obľúbených čokoládových tyčiniek  Snickers, Twix, Mars a Bounty  budú môcť od októbra získať každý deň veľmi atraktívnu výhru vo výške 350 eur.

Od 14. októbra si milovníci čokoládových tyčiniek prídu na svoje a okrem pôžitku z obľúbenej čokoládovej tyčinky sa môžu zapojiť aj do atraktívnej súťaže. Nákupom ľubovoľnej z tyčiniek značky Snickers, Twix, Mars alebo  Bounty s výrazným označením VYHRAJ 350 EURO v obchodných reťazcoch  po celej Slovenskej republike môžu zabojovať o skvelú finančnú výhru – 350 eur každý deň. 

Je to najväčšia multibrandová kampaň na čokoládu tohto roka. Naši spotrebitelia vyhľadávajú produkty s pridanou hodnotou, ktorou je v tomto prípade  okamžitá výhra 350 eur každý deň. Kľúčom k úspechu súťaže je jednoduchá mechanika a silná marketingová podpora, “ hovorí Radovan Veselý, brand manažér spoločnosti Wrigley.

Súťaž vychádza v ústrety spotrebiteľom s rôznymi chuťovými preferenciami tak, aby si vybrať mohol skutočne každý.  Pre milovníkov kombinácie čokolády, arašidov a karamelu je výhra ukrytá vo svetovo najobľúbenejšej čokoládovej tyčinke Snickers. Pre tých, ktorí dávajú prednosť kokosu s mliečnou čokoládou, je výhra pripravená v tyčinke Bounty. Možnosť podeliť sa nielen o dve tyčinky skladajúce sa z chrumkavej sušienky, obľúbeného karamelu a čokolády, ale aj výhru, umožňuje TWIX. A nezabudlo sa ani na priaznivcov tradičnej obľúbenej nugátovo-karamelovej tyčinky Mars. 

Súťaž prebieha vo všetkých obchodných reťazcoch v SR a trvá celých 8 týždňov až do 8. decembra. Pre súťažiacich je teda pripravených 56 x 350 eur. Stačí si kúpiť ľubovoľnú zo štyroch čokoládových tyčiniek Snickers, Twix, Mars alebo Bounty  s výrazným červeným označením VYHRAJ 350 EURO a zaregistrovať unikátny kód, ktorý sa nachádza na vnútornej strane obalu, do formulára na stránke www.vyhraj350euro.sk. 

 

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!