lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 07. Január, , Dnes oslavuje Bohuslava
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Pečený zajac na slanine

  Spracoval(a) : Mária Novická
Dátum : 2.4.2001
späť
Späť

Poslať
 

1 zajačí zadok, mäsový vývar, 100g slaniny, 80g oleja, 10g hladkej múky, 100g cibule, čučoriedky, bobkový list, celé nové korenie, celé čierne korenie, soľ

Zajačí chrbát opláchneme, odblaníme, odstránime tuk, osolíme a chrbát aj stehná nahusto prešpikujeme slaninou. Na oleji speníme cibuľu spolu so zvyšnou slaninou, pridáme niekoľko zrniek čierneho korenia, nového korenia, čučoriedok a bobkový list, na zmes položíme upraveného zajaca, trochu ho podlejeme a dáme piecť do rúry. Pečieme ho najprv z jednej strany dočervena potom obrátime a dopečieme. Zajaca vyberieme, šťavu vydusíme na tuk, poprášime múkou, opražíme, zalejeme vývarom a varíme dovtedy, kým sa tuk neoddeľuje od hustej šťavy. Šťavu dochutíme soľou, prípadne cukrom a citrónovou šťavou. Podávame s opekanými zemiakmi alebo knedľou.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!