lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 19. December, , Dnes oslavuje Judita
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Krevety s koňakovou omáčkou

  Spracoval(a) : Silvia Petrášová
Dátum : 7.12.2001
späť
Späť

Poslať
 

2 rozdrvené strúčiky cesnaku, 1 nadrobno nakrájaná cibuľa, 25g masla, 25g maizeny, 300ml mlieka, 2 lyžičky rajčiakového pretlaku, 2 lyžice brandy, 1 lyžica smotany na šľahanie, 450g olúpaných kreviet, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať Cesnak a cibuľu speníme na masle a rýchlo na nich opražíme krevety. Primiešame maizenu rozpustenú v mlieku, rajčiakový pretlak, brandy, smotanu . Podľa chuti pridáme soľ a mleté čierne korenie. Na chvíľu spolu povaríme. Pred podávaním posypeme čerstvou petržlenovou vňaťou.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!