PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Krevety s koňakovou omáčkou
|
|
Spracoval(a) : Silvia Petrášová
Dátum : 7.12.2001 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
2 rozdrvené strúčiky cesnaku, 1 nadrobno nakrájaná cibuľa, 25g masla, 25g maizeny, 300ml mlieka, 2 lyžičky rajčiakového pretlaku, 2 lyžice brandy, 1 lyžica smotany na šľahanie, 450g olúpaných kreviet, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať Cesnak a cibuľu speníme na masle a rýchlo na nich opražíme krevety. Primiešame maizenu rozpustenú v mlieku, rajčiakový pretlak, brandy, smotanu . Podľa chuti pridáme soľ a mleté čierne korenie. Na chvíľu spolu povaríme. Pred podávaním posypeme čerstvou petržlenovou vňaťou.
Diskusia k článku:
|
|
|