PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Sobota, 21. December,
,
Dnes oslavuje Bohdan |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Morčacie rezne „ Baudelaire“
|
|
Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 21.12.2001 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
Recept pre mikrovlnku. 4 morčacie rezne, 1 na kolieska pokrájaná mrkva, 1 na kolieska pokrájaný zeler, 1 nadrobno pokrájaná stredne veľká cibuľa, na kolieska pokrájané šampiňóny, 40g masla, 40g hladkej múky, 150ml sherry, 450ml horúceho kuracieho vývaru, soľ, mleté čierne korenie
Morčacie rezne dáme do veľkej plytkej nádoby a prikryté varíme 2 minúty. Otočíme a varíme ďalšie 2 minúty. Opäť otočíme, varíme ešte 1,5 minúty a potom odložíme. Mrkvu, zeler, šampiňóny, cibuľu a maslo dáme do stredne veľkej misy. Prikryjeme a varíme 6 minút. Uprostred varenia premiešame. Primiešame múku, sherry, horúci vývar, soľ a korenie. Prikryjeme a varíme 2 minúty. Uprostred varenia premiešame. Nalejeme na mäso, prikryjeme a varíme ešte 5 minút.
Diskusia k článku:
:-))) švanda, a prečo rezne Baudelaire? Prečo nie Rimbaud ? :-) Neregistrovaný - nena, 8.1.2002 01:02, nena(`na`)post.sk, Hm, neviem prečo Baudelaire a nie Rimbaud.
Lenže ja nateraz ani neviem, či mám na dvore kvôli týmto rezňom usmrtiť morku - vtáka alebo morča - hlodavca....
To mi poraď Nenuška!
Neregistrovaný - Jan, 11.1.2002 11:23
|
|
|