PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Cestoviny Krabi-Krab
|
|
Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 31.1.2002 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
400 g krabov, 100 g šampiňónov, 2 lyžice masla (alebo tuku), 100 ml bieleho vína, 5 paradajok, 1 zväzok jarnej cibuľky, 2 lyžice múky, vegeta, zväzok medovky, mleté čierne korenie, soľ, 200 g syra mozarella, 4 lyžice masla (alebo tuku), 400 g rezancového cesta (alebo Cannelloni - hotový výrobok), 250 ml zahustenej paradajkovej omáčky.
Maslo alebo tuk rozpálime na panvici, pridáme očistenú jarnú cibuľku nakrájanú na pásiky a opražíme dozlata. Kraby umyjeme pod tečúcou vodou a spolu s olúpanými paradajkami zbavenými jadierok a nakrájanými na malé kocky ich pridáme k cibuli. Potom pridáme očistené a nadrobno nakrájané šampiňóny. Múku rozmiešame s bielym vínom a zahustíme ňou zmes. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a vegetou a primiešame nasekanú medovku. Odstavíme z ohňa a necháme vychladnúť. Cannelloni sparíme v slanej vode asi 5 minút, necháme dobre odkvapkať a naplníme pripravenou plnkou. Vrstvovito poukladáme do vymastenej ohňovzdornej formy. Polejeme paradajkovou omáčkou a navrch rozložíme syr nakrájaný na plátky. Dáme do rúry predhriatej na 200 stupňov Celsia a pečieme asi 15 minút. Namiesto cannelloni môžete použiť jemne posolené palacinkové cesto.
Diskusia k článku:
|
|
|