lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 27. December, , Dnes oslavuje Filoména
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pivný syr „LONDON“

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 25.2.2002
späť
Späť

Poslať
 

Pivný syr „LONDON“
500 ml piva varíme tak dlho, až kým sa polovica z neho nevyvarí. Pridáme 1 čajovú lyžičku horčice a worcestrovej omáčky, 200 g nastrúhaného syra typu čedar a miešame na slabom ohni, až kým zmes nie je hladká. Potom ju okoreníme mletým čiernym korením, natrieme na hrianky pomastené maslom a uložíme na gril, aby syr zružovel. Podávame horúce s krajcom chleba.

 

Ementálske tyčinky
1 vajce na potretie, 1 žĺtok, 150 g ementálskeho syru, mlieko, 200 g tuku, 1 lyžica rasce, 200 g hladkej múky, rasca, soľ.

Múku preosejeme, pridáme nastrúhaný ementálsky syr, tuk, žĺtok, soľ, trochu rasce a s mliekom vymiesime tuhšie cesto, ktoré rozvaľkáme na pomúčenej doske. Potrieme ho rozšľahaným vajcom, posypeme zvyšnou rascou, ostrôžkou nakrájame na tyčinky, osolíme a upečieme vo vyhriatej rúre.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!