PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Ryža VAKE
|
|
Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 19.3.2002 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
450 g uvarenej a vychladenej ryže, 50 g bieleho rybacieho filé nakrájaného na kocky, 50 g olúpaných kreviet, 2 ušľahané vajcia, 50 g zelených paprík zbavených semien a nakrájaných na prúžky, 50 g mrazeného hrášku, 4 lyžice kečupu, 2 nadrobno nasekané jarné cibuľky, 1 cibuľa olúpaná a nakrájaná na tenké kolieska, 1 lyžica svetlej sójovej omáčky, 3 lyžice oleja na praženie, 1 čajová lyžička mletého čierneho korenia, pažítka, soľ.
Na panvici rozpálime 1 lyžicu oleja a nalejeme naň ušľahané vajcia. Upražíme z nich tenučkú omeletu, ktorú nakrájame na úzke pásiky. Na panvici rozpálime 1 lyžicu oleja a cibuľu a upražíme na ňom rybie filé. Rybiu zmes preložíme na tanier. Na panvici rozpálime zvyšujúci olej. Pridáme polovicu jarných cibuliek a zelenú papriku, miešame a pražíme asi 2 minúty. Pridáme ryžu, osolíme a okoreníme. Primiešame kečup, hrášok, opraženú rybu, krevety a sójovú omáčku. Miešame a pražíme ešte asi 3 minúty. Na záver posypeme pažítkou a nasypeme na rybu a vajcia.
Diskusia k článku:
awybszfk gbmy skxi vuhj qcbza xwkec pnxgokrm Neregistrovaný - mftadno mqwn, 22.8.2007 12:41, marwdjpzq(`na`)mail.com,
|
|
|