lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Streda, 25. December, , Dnes oslavuje
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Švédska ryba

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 22.3.2002
späť
Späť

Poslať
 

1 kg ryby, ½ lyžice masla, 3 lyžice polohrubej múky, ½ L rybieho vývaru, 1 žĺtok, soľ, mleté čierne korenieNa posypanie: 2 lyžice jemne pokrájaných húb, 2 lyžice strúhaného syra, 1 lyžica strúhanky, 1 lyžica masla

Osolené rybie filé uvaríme. Urobíme zápražku, zalejeme vývarom z ryby a povaríme. Zjemníme žĺtkom a okoreníme. Rybu vložíme do ohňovzdornej misy, zalejeme omáčkou, posypeme hubami, syrom, strúhankou, obložíme kúskami masla a zapečieme v rúre.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!