lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 3 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Nedeľa, 29. December, , Dnes oslavuje Milada
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Portugalské mäsko

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 12.4.2002
späť
Späť

Poslať
 

800 g pliecka alebo falošná sviečkovica, 2 lyžice oleja, 1 lyžička soli, 1 cibuľa, 1 bobkový list, 3 sardelky, 1/8 l portského vína, 6 zrniek celého čierneho korenia, 1 lyžička octu, 1 lyžička cukru, ½ l mäsového vývaru, 2 lyžice hladkej múky, 1/8 l kyslej smotany.

Mäso na rozpálenom oleji prudko opečieme. Osolíme, podlejeme portským vínom, prikryjeme a pomaly dusíme. Očistenú cibuľu nadrobno pokrájame a pridáme  k mäsu. Rovnako aj sardelky, rozdrvené koreniny, ochutíme octom, cukrom a dolejeme vývarom do výšky asi 1-2 centimetre. Mäso počas dusenia z času na čas otočíme. Keď je mäkké, vyberieme ho, preložíme na predhriaty tanier a prikryjeme. K výpeku dolejem zvyšok vývaru, zahustíme múkou a zjemníme smotanou. Omáčku prevaríme, precedíme a podľa vlastnej chuti dochutíme. Napokon mäso prelejeme omáčkou.


 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!