lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 3 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Nedeľa, 29. December, , Dnes oslavuje Milada
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Glazúrované pomarančové rebierko

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 15.4.2002
späť
Späť

Poslať
 

2 kg bravčových rebierok, 4 lyžice slanej sójovej omáčky, 4 lyžice sójového oleja, 5 lyžíc pomarančového lekváru, ¼ l 100% pomarančovej šťavy.

Rebierka si necháme narezať na 8 porcií. Umyjeme ich, odstránime úlomky kostí. Osušené ich poukladáme vedľa seba na hlbší plech. Sójovú omáčku, olej, lekvár a pomarančovú šťavu zmiešame a prevaríme. Touto zmesou rebierka poriadne ponatierame, vložíme do stredu rozohriatej rúry a pečieme. Každých 10 minút ich otáčame a potierame, aby na konci pečenia chytili peknú glazúru. Keď sú upečené majú zlatohnedú farbu a krásne voňajú


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!