lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 3 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Nedeľa, 29. December, , Dnes oslavuje Milada
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ostrý bravko

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 26.4.2002
späť
Späť

Poslať
 

4 menšie bravčové rezne asi po 75 g a 1 cm hrubé, 2 lyžice sezamových semienok, 2 lyžice oleja, 2 lyžice suchého sherry, 2 lyžice svetlej sójovej omáčky, 2 lyžice ostrej horčice, 3 lyžice čerstvej pažítky

Mäso zľahka naklepeme cez mikroténové vrecúško, aby sa nepoškodila štruktúra. Na teplej, suchej panvici opražíme sezamové zrnká. Zrnká vyberieme a v tej istej panvici rozpálime olej až kým sa z neho nezačne pariť. Vložíme doň rezne a opekáme asi 2 minúty z každej strany. Pridáme sherry, sójovú omáčku a opečené sezamové zrnká, prikryjeme a ešte 5 minút dusíme. Pridáme horčicu premiešanú s výpekom. Rezne v omáčke obrátime a pred podávaním posypeme všetkou pažítkou. Podávame s varenými zemiakmi.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!