lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 4 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Pondelok, 23. December, , Dnes oslavuje Nadežda
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Šípková Ruženka

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 30.4.2002
späť
Späť

Poslať
 

600 g bravčového karé bez kostí, 1 cibuľa, 40 g masti, mäsový vývar, 1 bobkový list, 2 zrnká nového a 4 zrnká čierneho korenia, soľ.
 Šípková omáčka: 100 g šípok, 40 g hladkej múky, 30 g masti, mäsový vývar, 1 čajová lyžička cukru, citrónová šťava, soľ.

Karé bez kostí umyjeme a nepokrájané prudko opečieme v rozpálenej masti. Pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu, bobkový list, korenie a soľ. Podlejeme mäsovým vývarom, prikryjeme a dáme do vyhriatej rúry. Keď je mäso takmer mäkké, odokryjeme ho a dopečieme. Mäso potom nakrájame na plátky.
 Šípková omáčka: Na masti opražíme múku, zalejeme vývarom a uvedieme do varu. Pridáme rozvarené a pretreté šípky, cukor, soľ a podľa chuti citrónovú šťavu. Podávame so žemľovými knedličkami  zaliate šípkovou omáčkou.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!