PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. Včera pribudlo: 1 tém, a 5 reakcií. |
|
|
Utorok, 24. December,
22:08:56,
Dnes oslavuje Adam/Eva |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Pórik „Porto“
|
|
Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 6.6.2002 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
1kg póru, 100g cibule, 500g rajčiakov, 2 strúčiky cesnaku, 1 lyžica bieleho vína, 2 lyžice posekanej petržlenovej vňate, soľ, mleté čierne korenie
Očistený pór 5 minút povaríme v osolenej vode. Potom ho poukladáme do vymastenej nádoby. Medzitým si zoberieme pokrájanú cibuľu, pridáme paradajky, cesnak a víno a prikryté podusíme 5 minút. Nalejeme na pór a dusíme kým všetko nezmäkne. Nakoniec dochutíme a ozdobíme vňaťou. Podávame s bielym chlebom.
Diskusia k článku:
jnkc jhnk xoyg wvjgxez ioajdvegu dslrbzqg tszva Neregistrovaný - ncyrogl mydfureo, 9.7.2007 20:59, mtvsguwe(`na`)mail.com,
|
|
|