PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Kotlety „Gigant“
|
|
Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 11.6.2002 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
1kg vysokého rebra s kosťou, 1 lyžička tymianu, 3 lyžice olivového oleja, 4 lyžice červeného vína, 2 lyžičky cesnakovej soli
Mäso natrieme 2 lyžicami oleja, vložíme do misky, necháme ho tam 24 hodín a občas ho otočíme (držíme v chlade). V červenom víne rozmiešame cesnakovú soľ a tymian. Túto zmes necháme niekoľko hodín prikrytú odpočívať. Pridáme k mäsu, ktoré necháme ďalších 24 hodín ležať v tejto zmesi. Posledných 6 hodín už pri izbovej teplote. Osušené mäso opekáme na lyžici oleja asi 45 minút za občasného otáčania. Pri otočení vždy potierame marinádou.
Diskusia k článku:
|
|
|