lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 10 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 3 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Nedeľa, 25. August, , Dnes oslavuje Ludovít
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vedomostný kvíz číslo 24

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 1.7.2002
späť
Späť

Poslať
 

1. Do akej dĺžky narástol praveký krokodíl rodu Sarcosuchus?
a)  10 m   b)   15 m   c)   20 m
2. Aký veľký bol prvý kôň?
a) ako mačka  b)  ako pes  c)  ako jeleň
3. Koľko končatín majú tetrapody?
a)  4   b)   6   c)   8
4. Podľa koho sa volá najväčšia žaba na svete?
a)   Godzilly   b)   Atlasa   c)  Goliáša
5. Koľko meria najmenší plaz na svete?
a)   18 mm    b)  12 mm   c)  8 mm
6. Akú plochu môže dosiahnuť lovecký revír jednej svorky vlkov?
a)  100 m2    b)   500 m2    c)   1000 m 2
7. Ako sa zmení farba srsti lasice počas zimy?
a)  narastie jej šedá srsť  b)  narastie jej biela srsť   c)   narastie jej čierna srsť
8. Z čoho zvyčajne šili šaty Egypťania?
a)   z plátna   b)  z bavlny   c)   z vlny
9. Ktorá časť boha Hóra sa stala prostriedkom na uzdravovanie?
a)   srdce   b)   oko   c)   ruka
10. O ktorej žene sa hovorí, že pre jej tvár sa vydalo na more tisíc lodí?
a)   o trójskej Helene  b)  o bohyni  Aténe   c)   o keltskej kráľovnej  Boudike
11. Čo sa nazýva podľa plukovníka Jamesa Bowieho?
a)   puška  b) nôž   c)   ďalekohľad
12. Ktorá africká krajina sa v roku  1896 postavila ako prvá proti európskej invázii?
a)   Južná Afrika   b)   Nigéria   c)   Etiópia
13. Koľko trvala najkratšia  známa vojna?
a) 6 hodín  b)  6  dní  c)  6 týždňov


1.b
2.b
3.a
4.c
5.a
6.c
7.b
8.a
9.b
10.a
11.b
12.c
13.b


Diskusia k článku:

Jonny was here
Neregistrovaný - Wdeiuhqu, 25.12.2009 11:20, greenwood(`na`)webtown.com
It's serious
Neregistrovaný - Loosnsbs, 22.2.2010 11:38, greenwood(`na`)webtown.com
Good crew it's cool :)
Neregistrovaný - Hsgaypgf, 22.2.2010 21:39, flyman(`na`)gmail.com
Gloomy tales
Neregistrovaný - Utkyzvaj, 22.2.2010 23:37, gobiz(`na`)gmail.com
It's serious
Neregistrovaný - Bfdvujlg, 23.2.2010 03:33, deadman(`na`)gmail.com

Neregistrovaný - Lrholvmf, 23.2.2010 13:28, greenwood(`na`)webtown.com
this post is fantastic
Neregistrovaný - Mudtovmu, 23.2.2010 21:37, bonser(`na`)gmail.com
real beauty page
Neregistrovaný - Nqyfjizl, 23.2.2010 21:38, bonser(`na`)gmail.com

Neregistrovaný - Ascfukmm, 23.2.2010 23:40, flyman(`na`)gmail.com

Neregistrovaný - Wijhcpqv, 24.2.2010 15:24, goodsam(`na`)gmail.com
Gloomy tales
Neregistrovaný - Ymunlnvl, 24.2.2010 20:36, goodsam(`na`)gmail.com
real beauty page
Neregistrovaný - Ssfsxgzy, 25.2.2010 02:32, lightsoul(`na`)gmail.com
It's funny goodluck
Neregistrovaný - Vqoggdvh, 25.2.2010 02:32, deadman(`na`)gmail.com

Neregistrovaný - Gqfyplog, 25.2.2010 08:37, goodsam(`na`)gmail.com

Neregistrovaný - Jchzmyew, 25.2.2010 18:48, gobiz(`na`)gmail.com
Gloomy tales
Neregistrovaný - Wgpgvnod, 26.2.2010 00:08, unlove(`na`)gmail.com
this is be cool 8)
Neregistrovaný - Enyraoqn, 26.2.2010 01:47, goodsam(`na`)gmail.com
It's funny goodluck
Neregistrovaný - Rzdozksp, 26.2.2010 03:25, bonser(`na`)gmail.com
Punk not dead
Neregistrovaný - Tkmiwpvx, 26.2.2010 10:45, unlove(`na`)gmail.com
Gloomy tales
Neregistrovaný - Hshnkssc, 26.2.2010 12:41, deadman(`na`)gmail.com
Punk not dead
Neregistrovaný - Vhrdgwuy, 26.2.2010 16:37, flyman(`na`)gmail.com
real beauty page
Neregistrovaný - Sgzpzqdr, 26.2.2010 18:34, bonser(`na`)gmail.com
this is be cool 8)
Neregistrovaný - Brptgvnj, 28.2.2010 00:07, lightsoul(`na`)gmail.com
this is be cool 8)
Neregistrovaný - Forjsmmr, 15.8.2010 03:59, goodsam(`na`)gmail.com
Gloomy tales
Neregistrovaný - Kzzexqct, 6.9.2010 11:51, bonser(`na`)gmail.com
It's funny goodluck
Neregistrovaný - Oirwethm, 6.9.2010 14:46, gobiz(`na`)gmail.com
Jonny was here
Neregistrovaný - Ikusmhns, 7.9.2010 05:15, unlove(`na`)gmail.com

Neregistrovaný - Rsjmigkc, 7.9.2010 08:05, unlove(`na`)gmail.com
real beauty page
Neregistrovaný - Azqcecjn, 7.9.2010 19:37, deadman(`na`)gmail.com
It's serious
Neregistrovaný - Enczadtn, 8.9.2010 06:58, lightsoul(`na`)gmail.com
It's serious
Neregistrovaný - Vpegxuax, 10.9.2010 02:32, lightsoul(`na`)gmail.com
Punk not dead
Neregistrovaný - Onxcedby, 10.9.2010 02:33, goodsam(`na`)gmail.com
Punk not dead
Neregistrovaný - Qwltpzag, 10.9.2010 20:08, lightsoul(`na`)gmail.com
Good crew it's cool :)
Neregistrovaný - Eyvcvbjs, 11.9.2010 01:54, lightsoul(`na`)gmail.com
Jonny was here
Neregistrovaný - Hgzrafzv, 11.9.2010 10:50, goodsam(`na`)gmail.com
It's funny goodluck
Neregistrovaný - Jynnktjp, 11.9.2010 13:54, lightsoul(`na`)gmail.com

Neregistrovaný - Lofynkfs, 11.9.2010 20:09, unlove(`na`)gmail.com
this post is fantastic
Neregistrovaný - Onlznnne, 13.9.2010 08:55, flyman(`na`)gmail.com
Gloomy tales
Neregistrovaný - Uxondexq, 13.9.2010 12:01, bonser(`na`)gmail.com
Jonny was here
Neregistrovaný - Iblyoghb, 13.9.2010 12:02, deadman(`na`)gmail.com
Punk not dead
Neregistrovaný - Taplqami, 14.9.2010 00:36, lightsoul(`na`)gmail.com
Gloomy tales
Neregistrovaný - Hytactun, 14.9.2010 22:28, goodsam(`na`)gmail.com

Neregistrovaný - Xmxdyxgb, 16.9.2010 14:04, lightsoul(`na`)gmail.com

Neregistrovaný - Bibzicbu, 16.9.2010 17:04, goodsam(`na`)gmail.com

Neregistrovaný - Zskhubtg, 17.9.2010 04:50, deadman(`na`)gmail.com
Excellent work, Nice Design
Neregistrovaný - Zddlyulp, 17.9.2010 22:32, gobiz(`na`)gmail.com
this post is fantastic
Neregistrovaný - Uzarywwy, 18.9.2010 16:52, unlove(`na`)gmail.com
Jonny was here
Neregistrovaný - Hnwghpzx, 18.9.2010 23:01, deadman(`na`)gmail.com
Punk not dead
Neregistrovaný - Wfiehtzn, 19.9.2010 05:08, lightsoul(`na`)gmail.com
this post is fantastic
Neregistrovaný - Fahmraqc, 19.9.2010 17:26, gobiz(`na`)gmail.com
It's serious
Neregistrovaný - Gzjarfyx, 20.9.2010 15:45, unlove(`na`)gmail.com
Good crew it's cool :)
Neregistrovaný - Crjteevp, 20.9.2010 17:03, lightsoul(`na`)gmail.com
It's serious
Neregistrovaný - Piupxxso, 20.9.2010 18:13, flyman(`na`)gmail.com
real beauty page
Neregistrovaný - Svghznrs, 21.9.2010 01:59, greenwood(`na`)webtown.com
real beauty page
Neregistrovaný - Tmcyeuut, 21.9.2010 08:04, bonser(`na`)gmail.com
Good crew it's cool :)
Neregistrovaný - Piykdwge, 21.9.2010 15:38, lightsoul(`na`)gmail.com
this post is fantastic
Neregistrovaný - Abegjrck, 21.9.2010 15:38, bonser(`na`)gmail.com
real beauty page
Neregistrovaný - Zhdrkrgd, 22.9.2010 01:14, flyman(`na`)gmail.com
It's funny goodluck
Neregistrovaný - Naehfoif, 23.9.2010 09:09, bonser(`na`)gmail.com
aspx_174.txt;20;20
Neregistrovaný - ExhpiQYUjY, 25.9.2010 21:39,
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
LADY emailom
V prípade že máte záujem pravidelne odoberať spravodajstvo z nášho servera, prosím zadajte vašu e-mailovú adresu a stlačte tlačítko Prihlás.

 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!