600g hovädzej roštenky, 50g šampiňónov, 50 g olív, 150g mletého bravčového mäsa, 70g cibule, 1,5g feferóniek, 50g hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie, borievka, zelené korenie, libiček ,majorán, červené víno, podľa chuti, 70g slaniny
Na panvicu dáme orestovať slaninu nakrájanú na malé kocky. Pridáme cibuľu nakrájanú na plátky, šampiňóny, nadrobno nasekané olivy a feferónky. Vychladnutú restovanú zmes potom zmiešame s mletým mäsom. Takto pripravenou zmesou naplníme naklepané , osolené a okorenené plátky roštenky, ktoré zvinieme do kapsy. Opečieme na oleji po oboch stranách a chvíľu podusíme. Do výpeku pridáme múku, zalejeme vývarom, vínom, povaríme, dochutíme soľou a korením.