PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 2 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 4 reakcií. |
|
|
Sobota, 28. December,
,
Dnes oslavuje Ivana/Ivona |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Berliner
|
|
Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 17.7.2002 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
4 cibule, 2 veľké jablká, 4 plátky teľacej pečene, 2 lyžice hladkej múky, 5 lyžíc oleja, 40g masla, soľ, mleté čierne korenie
Cibuľu a jablká pokrájame na pláty. Pečeň umyjeme, očistíme a obalíme v múke. Na rozohriatom oleji opečieme cibuľu. Na druhej panvici rozpustíme maslo a opečieme na ňom jablká. Cibuľu vyberieme a udržujeme ju teplú. Na zvyšku oleja rýchlo pečieme pečienky, osolíme a okoreníme podľa chuti a podávame pod plátkami jabĺk a cibule. Výborne chutí s kaviárovými toastami.
Diskusia k článku:
|
|
|