lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Sedlačina

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 22.7.2002
späť
Späť

Poslať
 

600g údenej krkovičky, 650g kyslej kapusty, cibuľa, 50g hladkej múky, olej, rasca, čierne korenie, lyžica cukru, bobkový list.

Krkovičku umyjeme, vložíme do hrnca s horúcou vodou a varíme asi hodinu. Potom vyberieme a odložíme na teplé miesto. Kyslú kapustu dáme variť do vývaru od mäsa. Uvarenú kapustu zahustíme cibuľovou zápražkou s korením. Mäso nakrájané na plátky schováme pod kapustu. Jedlo ozdobíme domácou knedľou.


Diskusia k článku:

pekny obrazok,hmm?
Neregistrovaný - ankaZ, 3.7.2006 12:51
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!