PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Sedlačina
|
|
Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 22.7.2002 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
600g údenej krkovičky, 650g kyslej kapusty, cibuľa, 50g hladkej múky, olej, rasca, čierne korenie, lyžica cukru, bobkový list.
Krkovičku umyjeme, vložíme do hrnca s horúcou vodou a varíme asi hodinu. Potom vyberieme a odložíme na teplé miesto. Kyslú kapustu dáme variť do vývaru od mäsa. Uvarenú kapustu zahustíme cibuľovou zápražkou s korením. Mäso nakrájané na plátky schováme pod kapustu. Jedlo ozdobíme domácou knedľou.
Diskusia k článku:
pekny obrazok,hmm? Neregistrovaný - ankaZ, 3.7.2006 12:51
|
|
|