lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Streda, 25. December, , Dnes oslavuje
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kurací Šalát Monika

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 31.7.2002
späť
Späť

Poslať
 

400 g pečeného mäsa z hydiny, 60 g konzervovaného hrášku, 100 g jabĺk, 100 g zeleru, mleté čierne korenie, 100 g hotovej majonézy, 1 dl kyslej smotany(bieleho jogurtu), soľ, ocot

Pečené mäso z hydiny vykostíme, pokrájame na rezance, pridáme hrášok z konzervy, olúpané, jaderníkov zbavené a postrúhané jablko, trochu vareného a na rezance pokrájaného zeleru, okoreníme, pridáme majonézu a smotanu, osolíme, okyslíme octom a všetko spolu zľahka premiešame. Kto nemá rád hrášok, vymení ho za kukuricu.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!