Ploché slíže 500g, 1dcl oleja, 1 väčšia cibuľa, 4 strúčiky cesnaku, 2 póry, 2 lyžice sójovej omáčky, kari korenie, lyžička práškového cukru, soľ, lyžička glutasolu a lyžica škrobu.
Cestoviny uvaríme v osolenej vode a scedíme. Na oleji podusíme najemno nakrájanú cibuľu do sklovita, pridáme nakrájaný pór a podusíme. V miske rozmiešame roztretý cesnak, kari korenie, sójovú omáčku a trocha vody. Touto zmesou prelejeme pórik. Keď zmäkne zalejeme ho škrobom rozpusteným vo vode s cukrom a glutasolom a ešte krátko povaríme. Nakoniec nalejeme všetko na cestoviny a pekne spolu premiešame. V Číne sa namiesto póru používajú mladé bambusové výhonky, rovnako chutné je toto jedlo aj z mladých dubáčikov.