PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 3 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Sobota, 21. December,
,
Dnes oslavuje Bohdan |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Bylinkové kuracie prsia
|
|
Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 8.8.2002 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
300 g kuracích pŕs, 2 cibule, 4 strúčiky cesnaku, 1 polievková lyžica horčice, 1 kyslú smotanu, oregano alebo bazalka, soľ
Na rozpálenom oleji opražíme nadrobno nasekanú cibuľku dozlatista. Pridáme kuracie prsia pokrájané na rezance potreté horčicou a všetko zalejeme kyslou smotanou. Posypeme oreganom alebo bazalkou a znovu opražíme. Na záver pridáme zvyšné dva nasekané surové strúčiky cesnaku. Podávame s ryžou, opečeným pečivom, alebo bielym chlebom.
Diskusia k článku:
Na obrazku ale nie su kuracie prsia nakrajane na sliziky.... Neregistrovaný - Jan, 10.8.2007 12:08
|
|
|