PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 4 reakcií. |
|
|
Pondelok, 23. December,
,
Dnes oslavuje Nadežda |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Zubáč „Brusel“
|
|
Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 23.8.2001 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
Porcie nakrájaného zubáča opečieme na masle s kolieskami citróna bez kôry. Vydlabané artičoky naplníme ragú z homárov alebo z kreviet a šampiňónov, zalejeme syrovou omáčkou, pokvapkáme maslom a zapečieme. Hotového zubáča podávame obloženého plnenými artičokami, kolieskami citróna, poliateho maslom a posypaného petržlenovou vňaťou.
Diskusia k článku:
|
|
|