lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 4 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 28. December, , Dnes oslavuje Ivana/Ivona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Ostrý zajac

  Spracoval(a) : Mária Novická
Dátum : 20.3.2001
späť
Späť

Poslať
 

1 zajačí chrbát, 80g údenej slaniny, soľ, 0,1l červeného vína, muškátový oriešok, celá škorica, celé čierne korenie, 1 lyžica ríbezľového lekváru, 1 lyžica strúhaného chrenu, 80g masla na pečenie

Odblanený a dobre umytý zajačí chrbát popreťahujeme pokrájanou údenou slaninou, osolíme, obložíme maslom a za občasného polievania vlastnou šťavou upečieme v rúre. Do vína dáme kúsok muškátového orieška, kúsok celej škorice, niekoľko zrniek čierneho korenia, ríbezľový lekvár, postrúhaný chren a všetko ešte chvíľu povaríme. Upečeného zajaca pokrájame, upravíme na misu a polejeme precedenou vínovou omáčkou, do ktorej sme primiešali šťavu z pečeného mäsa. Omáčku podľa chuti dosolíme. Podávame s ryžou.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!