Zapečené strigoloni s aljašským lososom, paradajkami, mozzarelou a parmezánovou omáčkou
|
|
Spracoval(a) : Miriam Kuhlová
Dátum : 6.7.2006 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
2 ks aljašského lososa 0,1 kg paradajok 0,05 kg šalotky 0,01 kg bazalky 0,1 kg mozzerelly 0,05 l olivového oleja 0,5 kg cestovín strigoloni 0,2 l smotany 0,05 kg parmezánu 0,01 kg cesnak soľ, mleté čierne korenie
Paradajky orestujeme na šalotke a cesnaku. Pridáme lososa, mozzarellu, bazalku, soľ a korenie. Všetko spolu zamiešame s uvarenými cestovinami. Zo smotany a parmezánu si urobíme omáčku, ktorou zalejeme cestoviny v miske a zapekáme cca 15 min.
Diskusia k článku:
mňam, mňam....prídite mi uvariť.. ;-))) Neregistrovaný - anaka, 7.7.2006 08:48 Mozno na sloveske pomery ok ale taliani nikdy !!!!
nekombinuju rybu so syrom - takze vynechat jedno alebo druhe.... Neregistrovaný - Jana , 7.7.2006 10:53 tie strigoloni su ake cestoviny? Neregistrovaný - , 12.7.2006 11:35 to sú také dlhé a široké rezance vretenovito pokrútené ale veľmi nepravidelne...www.surgital.it Neregistrovaný - babinka, 14.7.2006 12:45 Ja som lososa v Bille kúpila, 1ks stojí 50,- sk. Neregistrovaný - Alena, 8.1.2008 20:12, akelan(`na`)post.sk,
|