lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 26. December, , Dnes oslavuje Štefan
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Stehná Roman

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 23.3.2001
späť
Späť

Poslať
 

1kg kuracích stehienok, 80g oleja, 0,3L sladkej smotany, 5g cukru, koňak, citrónová šťava, mleté čierne korenie, soľ, šípkový džem

Kuracie stehienka naklepeme, osolíme, okoreníme a z oboch strán opražíme na rozohriatom oleji. Z opražených stehienok zlejeme tuk, potom ich zalejeme sladkou smotanou, spolu povaríme, pridáme štipku cukru, citrónovú šťavu a asi lyžičku koňaku, šípkový džem. Stehienka položíme na misu a prelejeme precedenou omáčkou. Ako prílohu podávame knedľu.

Diskusia k článku:

Recept hovorí, že naklepeme. Sú vykostené? Také niečo pri stehnách z hxdiny počujem prvý raz. Aký to má význam?<BR>Klepanie rezňov - to každý chápe, prečo sa robí. Ale prečo kuracie tejná?<BR>Jan
Neregistrovaný - jan, 23.3.2001 12:49, pelech(`na`)dmd.sk
Recept hovorí, že naklepeme. Sú vykostené? Také niečo pri stehnách z hxdiny počujem prvý raz. Aký to má význam?<BR>Klepanie rezňov - to každý chápe, prečo sa robí. Ale prečo kuracie tejná?<BR>Jan
Neregistrovaný - jan, 23.3.2001 12:49, pelech(`na`)dmd.sk
Ty si este nevidel vykostene kuracie stehna?<BR>No a ked naklepes sapravis aspon opticky vecsi kus, inak by to boli kuracie zmolky, klepanim dosiahnes vizual rezna :))) Aspon tos moj nazor...<BR><BR><BR><BR><BR><BR>
Neregistrovaný - scooby, 23.3.2001 15:43, scooby(`na`)scooby.sk
Ty si este nevidel vykostene kuracie stehna?<BR>No a ked naklepes sapravis aspon opticky vecsi kus, inak by to boli kuracie zmolky, klepanim dosiahnes vizual rezna :))) Aspon tos moj nazor...<BR><BR><BR><BR><BR><BR>
Neregistrovaný - scooby, 23.3.2001 15:43, scooby(`na`)scooby.sk
v clanku sa nepisalo, ze ide o vykostene kuracie stehienka. To ma pomylilo.<BR>
Neregistrovaný - jan, 26.3.2001 17:21, pelech(`na`)dmd.sk
v clanku sa nepisalo, ze ide o vykostene kuracie stehienka. To ma pomylilo.<BR>
Neregistrovaný - jan, 26.3.2001 17:21, pelech(`na`)dmd.sk
:-)))) to klepanie mi pripomína moje nedeľné klepanie tĺčikom na prázdno, aby si susedia mysleli, že budeme mať aj my rezne ...<BR><BR>Vykostené kuracie stehienka, zbavené kože naozaj netreba klepať. A dostať ich kúpiť v Carrefoure, kg za 143 SK. Recept je vynikajúci, šípkový džem mu dodáva delikatesu. :-) <BR>
Neregistrovaný - nena, 9.4.2001 15:17, nena(`na`)post.sk
:-)))) to klepanie mi pripomína moje nedeľné klepanie tĺčikom na prázdno, aby si susedia mysleli, že budeme mať aj my rezne ...<BR><BR>Vykostené kuracie stehienka, zbavené kože naozaj netreba klepať. A dostať ich kúpiť v Carrefoure, kg za 143 SK. Recept je vynikajúci, šípkový džem mu dodáva delikatesu. :-) <BR>
Neregistrovaný - nena, 9.4.2001 15:17, nena(`na`)post.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!