PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Peèený losos s restovanými zemiakmi, dusenou brokolicou
|
|
Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 4.9.2008 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
4 porcie
600 g losos
hrubozrnné korenie na ryby s citrónom
400 g zemiaky
200 g brokolica
Hellmann´s tatárska omáčka s chrenom a paradajkami
1 ks limetka
Lososa očistíme a nakrájame na porcie. Osolíme, okoreníme hrubozrnným korením a ugrilujeme. Zemiaky nakrájame na hrubšie plátky (môžeme pred restovaním ľahko povariť), osolíme, okoreníme a na panvici s troškou olivového oleja opražíme. Brokolicu rozoberieme a krátko povaríme v slanej vode.
Na tanier naukladáme restované zemiaky, položíme steak lososa, varenú brokolicu a dozdobíme Hellmann´s tatárskou omáčku chrenom a paradajkami. Nakoniec pridáme limetku a štipku čerstvých byliniek.
Diskusia k článku:
|
|
|