lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 3 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 3 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Nedeľa, 22. December, , Dnes oslavuje Adela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Peèený losos s restovanými zemiakmi, dusenou brokolicou

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 4.9.2008
späť
Späť

Poslať
 

4 porcie

 

600 g                           losos

                                    hrubozrnné korenie  na ryby  s citrónom

400 g                           zemiaky

200 g                           brokolica

                                    Hellmann´s tatárska omáčka s chrenom a paradajkami

1 ks                              limetka

 

 

 

 

Lososa očistíme a nakrájame na porcie. Osolíme, okoreníme hrubozrnným korením a ugrilujeme. Zemiaky nakrájame na hrubšie plátky (môžeme pred restovaním ľahko povariť), osolíme, okoreníme a na panvici s troškou olivového oleja opražíme. Brokolicu rozoberieme a krátko povaríme v slanej vode.

 

Na tanier naukladáme restované zemiaky, položíme steak lososa, varenú brokolicu a dozdobíme Hellmann´s tatárskou omáčku chrenom a paradajkami. Nakoniec pridáme limetku a štipku čerstvých byliniek.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!