lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 3 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 3 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Nedeľa, 22. December, , Dnes oslavuje Adela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kebab s toastom

  Spracoval(a) : eva
Dátum : 23.4.2009
späť
Späť

Poslať
 

Suroviny (na 4 porcie):

 10 g petržlenovej vňate
 1 cibuľa
 15 g feferónov
 600 g mletého mäsa
 15 g kečupu Hellmann´s
 chilli, soľ, korenie
 1 vajce
 50 g rastlinného oleja
 160 g tatárskej omáčky Hellmann´s

Príprava:

Petržlenovú vňať, cibuľu a feferóny nasekáme na drobno, zmiešane s mletým mäsom, ochutíme kečupom Hellmann´s, soľou a korením, pridáme vajce a dobre premiešame. Tvarujeme malé karbonátky a pečieme na panvici do zlata. Podávame s tatárskou omáčkou Hellmann´s a toastom alebo čerstvým pečivom. Tip: Rôzne varianty toastu vytvoríme tak, že plátky bieleho alebo tmavého chleba potrieme rastlinným tukom, ochutíme rôznym korením alebo bylinkami a opečieme.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!