lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 3 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Nedeľa, 22. December, , Dnes oslavuje Adela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kuracie dolné stehienka v barbecue-kávovej omáčke

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 30.11.2009
späť
Späť

Poslať
 

SUROVINY A PRÍSADY NA 4 PORCIE:

 

1 kg kuracích dolných stehienok

2 PL instantnej kávy

2 cibule

2 strúčiky cesnaku

500 ml pikantného kečupu

1 PL octu

2 PL oleja

soľ

mleté čierne korenie

1 ČL práškového cukru

1 ČL koreniacej zmesi na barbecue

 

* Cibuľu nakrájame nadrobno, cesnak prelisujeme, instantnú kávu rozpustíme v 5 PL horúcej vody a vychladíme. Vo väčšej mise zmiešame kečup, kávu, cibuľu, cesnak, ocot, soľ, korenie, barbecue koreniacu zmes, olej aj cukor a necháme 10 minút postáť.

 

* Kuracie stehienka dôkladne umyjeme, osušíme  a vložíme do pripravenej marinády najlepšie na noc alebo aspoň na 2 až 3 hodiny.

 

* Marinované stehienka pečieme na rozpálenom grile alebo na grilovacej panvici aspoň 30 minút a často ich otáčame. Podávame so zeleninovým šalátom a s pečivom.

 

ČAS PRÍPRAVY: 60 minút

+ čas na marinovanie: 3 až 12 hodín


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!