lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 19. December, , Dnes oslavuje Judita
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Divoký guláš s hubami

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 12.9.2011
späť
Späť

Poslať
 

Prísady:


1 500 g mäsa na guláš z diviny

75 g nakrájanej prerastenej slaniny

3 nakrájanej cibule

20 g margarínu

300 g póru nakrájaného na kolieska

500 g nakrájaných húb

100 g paradajkového pretlaku

100 g múky

2 bobkové listy

10 bobuliek jalovca

3 ČL soli, 1/2 ČL čierneho korenia

250 ml červeného vína

750 ml vody

100 g šľahačky

50 g šípkovej marmelády alebo ríbezľového želé


Príprava:

V pekáči na varnej doske podusíme cibuľu s margarínom dohneda. Vložíme kocky mäsa a opečieme, pridáme pór a huby a ešte 10 minút podusíme. Pridáme paradajkový pretlak, múku, bobkový list, jalovec, soľ, korenie, marmeládu a všetko dobre premiešame. Prilejeme červené víno a neprikryté pečieme v rúre asi 45 minút (170–190°C). Mäso obrátime a zalejeme vodou, pečieme ďalších 45 minút. Všetko premiešame a pred podávaním lyžičkou na povrch nanesieme kopčeky hustej šľahačky.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!