lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 26. December, , Dnes oslavuje Štefan
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
KUCHÁR MOLEKULÁRNEJ GASTRONÓMIE PETR KOUKOLÍČEK

  Spracoval(a) : Veronika
Dátum : 21.10.2011
späť
Späť

Poslať
 

35 ROKOV

Narodení v Prahe

Absolvent odborného učilištia U krbu – Praha

Prešiel niekoľkými reštauráciami a hotelov v Prahe, napríklad:

otvorenie prvej pizzerie Coloseum

otvorenie reštaurácie La provance

 

 

Bol šéfkuchárom v reštaurácii Fama grand a následne generálnym manažérom a šéfkuchárom siete reštaurácii Fama.

V súčasnosti je spolumajiteľom cateringovej spoločnosti zaoberajúcej sa bežným jedlom a exotickými pokrmami, avantgardnou kuchyňou a molekulárnou gastronómiou.

Do tajov molekulárnej kuchyne ho zasvätil kolega David Diaz Delgado, absolvent Joviate Culinary Academy v Barcelone, ktorý pracoval v El Bulli.

Jeho najväčším vzorom je Heston Blumenthal z reštaurácie The Fat Duck v Británii.

Molekulárnej gastronómii sa venuje viac ako dva roky a najradšej vymýšľa nové recepty, ktoré hostí prekvapia, ako je napríklad “jedlá hlina”.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!