lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 19. December, , Dnes oslavuje Judita
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Doprajte svojim blízkym skutočne zlaté Vianoce s NESCAFÉ GOLD

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 1.12.2011
späť
Späť

Poslať
 

Čaro Vianoc nikdy nezmizne. Jedinečné chvíle pokoja a pohody môžete prežiť s vašimi blízkymi a dopriať im len to najlepšie. Spoločné chvíle môžete stráviť pri šálke výnimočne lahodnej kávy NESCAFÉ Gold.

 

Jej bohatá aróma a intenzívna kávová chuť prinesú výnimočný zážitok aj tým najnáročnejším. Káva bola navyše tento rok uvedená v luxusnom, dizajnovom pohári s praktickým systémom uzatvárania a ľahko snímateľnou fóliou. Aj vďaka tomuto prémiovému baleniu sa vám určite bude hodiť ako darček na Vianoce.

Preto až sa vyberiete na predvianočné nákupy, nezabudnite pridať do košíka zlatú kávu NESCAFÉ Gold.

 

 

Spoločnosť Nestlé uviedla v roku 1965 pod značkou NESCAFÉ GOLD celosvetovo ako prvá na trh rozpustnú kávu vyrábanú unikátnou technológiou sušenia „vymrazovaním“ (tzn. sušenie pri veľmi nízkych teplotách), ktoré uchováva výraznú arómu a bohatú chuť kávy, a tým ju robí exkluzívnou. 

 

 

 

Viete, ako kávu správne pripraviť?

 

·         Rovnako ako má čajový obrad svoje zásady, aj vo svete kávy by sme sa mali držať niekoľkých jednoduchých pravidiel, ktoré nám zaručia, že si svoju šálku naozaj  vychutnáme.

·         Pri príprave rozpustnej kávy je okrem kávy samotnej najdôležitejšia kvalita vody a jej teplota. Pokiaľ používate vodu z vodovodu, nechajte ju pred naliatím do kanvice chvíľu odtiecť. Tvrdú vodu je možné zmäkčiť niekoľkými zrnkami soli.

·         Správna teplota vody je 90 °C. Ak je teplota vody príliš vysoká, káva zhorkne, ak je teplota vody príliš nízka, káva je kyslá a slabá. Na požadovanú teplotu sa voda uvarená v rýchlovarnej kanvici schladí po 1,5 min.

·         Káva sa podáva horúca, ideálne v predhriatej šálke, a mala by sa čo najrýchlejšie vypiť. Z vychladnutej kávy totiž vyprchávajú aromatické látky a mení sa jej chuť.

 

 

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!