lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 21. December, , Dnes oslavuje Bohdan
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Filet zubáča na zeleninovom kuskuse , 1 porcia

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 27.4.2012
späť
Späť

Poslať
 

Filet zubáča      100 g

Olivy čierne      20 g (KALAMATA )

Kuskus              50 g

Zelenina            80 g (cuketa, baklažán, farebná paprika, šalotka)

Olivový olej       

Citrónová šťava

Soľ

Škorica

Korenie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Filet zubáča osolíme a na každú porciu pridáme časť rozmixovaných olív.

Na husto naukladáme do vyššieho pekáča a zalejeme olivovým olejom tak, aby nám zakrýval rybu. Pečieme 40 minút (80°C). Na olivovom oleji opečieme šalotku, nadrobno pokrájanú zeleninu a pridáme kuskus, ktorý sme si zaliali vriacou vodou v pomere 1:2 (zaliaty necháme postáť 10-15 minút). Dobre spolu premiešame a dochutíme soľou, korením, citrónovou šťavou a škoricou.

(Kuskus so zeleninou musí byť sypký, nie ako kaša).

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!