PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Poľovnícka pochúťka
|
|
Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 24.11.2001 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
½ kg zvyškov pečeného alebo vareného mäsa, ¼ kg jabĺk, 3 cibule, 3 lyžice masla, 12 varených zemiakov, mleté čierne korenie, soľ, 1 šálka vývaru Mäso nakrájame na tenké plátky. Jablká a cibuľu olúpeme a pokrájame a spolu opražíme na masle do zlatista. Okoreníme a osolíme. Do ohňovzdornej misy striedavo ukladáme vrstvy mäsa, zemiakov, jabĺk a cibule, poslednú vrstvu tvoria zemiaky. Zalejeme vývarom, navrch dáme malé kúsky čerstvého masla a v rúre upečieme do ružova.
Diskusia k článku:
Najskor ale treba na dvore vypalit ranu. Aby to vyzeralo ako polovacka. Neregistrovaný - , 26.1.2006 12:17
|
|
|