lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 21. December, , Dnes oslavuje Bohdan
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Poľovnícka pochúťka

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 24.11.2001
späť
Späť

Poslať
 

½ kg zvyškov pečeného alebo vareného mäsa, ¼ kg jabĺk, 3 cibule, 3 lyžice masla, 12 varených zemiakov, mleté čierne korenie, soľ, 1 šálka vývaru

Mäso nakrájame na tenké plátky. Jablká a cibuľu olúpeme a pokrájame a spolu opražíme na masle do zlatista. Okoreníme a osolíme. Do ohňovzdornej misy striedavo ukladáme vrstvy mäsa, zemiakov, jabĺk a cibule, poslednú vrstvu tvoria zemiaky. Zalejeme vývarom, navrch dáme malé kúsky čerstvého masla a v rúre upečieme do ružova.

Diskusia k článku:

Najskor ale treba na dvore vypalit ranu. Aby to vyzeralo ako polovacka.
Neregistrovaný - , 26.1.2006 12:17
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!