AKO SPRÁVNE PRIPRAVIŤ LAHODNÚ NESCAFÉ GOLD CREMA
1. Obľúbená šálka alebo hrnček
Podľa vlastného výberu – osobnostný dizajn je prvým znakom úspechu. Dizajnu sa medze nekladú, môžete použiť aj ten najbláznivejší tvar. Výsledkom by mala byť radosť z prípravy kávy do jedinečnej šálky alebo hrnčeka.
2. Voda je dôležitá!
Voda z vodovodu by mala byť odtečená a skôr studená. Vodu je možné aj prefiltrovať.
3. Správna teplo ta vody
Teplota vody ovplyvňuje arómu a chuť kávy. Najvhodnejšia teplota vody je 90 °C. Pokiaľ vodu varíme v kanvici, necháme ju zhruba minútu odstáť, aby nebola vracia.
4. Koľko kávy na jeden hrnček?
Ideálne množstvo kávy na jeden hrnček? Klasická veľkosť hrnčeka je 180 ml. Pre takéto množstvo sú vhodné jedna až dve čajové lyžičky kávy NESCAFÉ Gold Crema.
5. Vytvorenie cremy a jedinečný zážitok z intenzívnej arómy
Pomalým zalievaním docielime jemnú penu, ktorú profesionálni baristi nazývajú crema. Intenzívna aróma sprevádza chuť najkvalitnejších kávových zŕn s vysokým podielom odrôd arabica.
6. Starajte sa o svoju káv u
Málokto vie, že práve rozpustná káva vydrží po otvorení najdlhšie čerstvá. Musíte ju ale aj správne uskladňovať. NESCAFÉ Gold Crema uchovávajte správne zatvorené v chlade a suchu.