Cesto:
· 75 g mäkkého masla
· 75 g Korunného cukru krupicového
· 1 balíček vanilkového cukru
· 5 vajec
· 2 lyžice umu
· 75 g hladkej múky
· 1 lyžička prášku do pečiva
Plnka:
· 0,5 l šľahačky
· hrsť malých kúskov kandizovaného ovocia
· Korunný cukor práškový - mlynček
Jemne vymiešame maslo, postupne pridáme Korunný cukor na pečenie, vanilkový cukor, 5 žĺtkov a um. Z bielkov ušľaháme pevný sneh a rozotrieme ho na hmotu zo žĺtkov a masla. Zmiešame múkou s práškom do pečiva, nasypeme na sneh z bielkov a všetko opatrne premiešame. Cesto rozotrieme na vymastený alebo papierom na pečenie vyložený plech a vložíme do predhriatej rúry. Pečieme pri teplote 185 ° C po dobu asi 12 - 15 minút. Upečený plát hneď vyklopíme na papier posypaný Korunným cukrom múčkou a zrolujeme. Po vychladnutí naplníme zmesou dotuha vyšľahanej smotany s kúskami kandizovaného ovocia a dáme vychladiť do chladničky. Pred podávaním ozdobíme Korunným cukrom múčkou v mlynčeku.