lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Bravčové kotlety s fazuľkami a omáčkou s červeným vínom

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 25.3.2013
späť
Späť

Poslať
 

Recepty Lenky Požárovej pre omáčky Dolmio

 

Pre 4 osoby

Príprava 20 min.

 

600 g bravčových kotliet bez kostí (asi 8 plátkov)

600 g zelených lúskových fazuliek

500 g / 1 sklenený pohár omáčky Dolmio Bolognese extra onion garlic

125 ml suchého červeného vína

soľ

mleté korenie

olivový olej

 

Mäso potrite z oboch strán olivovým olejom, posoľte a ogrilujte alebo upečte na suchej panvici po oboch stranách do zlatista.

 

Omáčku Dolmio zmiešajte s vínom a varte pár minút do požadovanej konzistencii.

 

Fazuľky vhoďte do vriacej osolenej vody a varte 3 minúty, aby boli „al dente“. Sceďte.

 

Na taniere rozložte fazuľky, zalejte omáčkou a priložte grilované kotlety. Zalejte šťavou z výpeku (pokiaľ pripravujete na panvici), posypte mletým korením a podávajte.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!