lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 20. December, , Dnes oslavuje Dagmara
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Smotanové zemiaky

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 18.6.2013
späť
Späť

Poslať
 

Spôsob grilovania: nepriamy stredne silný žiar (175-230 ° C)

Čas grilovania: 30 minút

 

800g zemiakov

3 strúčiky cesnaku

200g nastrúhaného syra

250ml smotany

Soľ, korenie

 

Postup:

Zemiaky ošúpeme a nakrájame na tenké plátky. Zapekaciu misku vymastíme olejom a navrstvíme prvú vrstvu zemiakov. Osolíme, okoreníme a posypeme nastrúhaným syrom. Poukladáme ďalšiu vrstvu zemiakov a celý postup opakujeme, kým nie je miska plná. Potom zalejeme smotanou ochutenou roztlačeným cesnakom a povrch posypeme zvyšným strúhaným syrom. Vložíme do rozohriateho grilu a zapekáme nepriamou metódou, kým povrch nezozlátne.

 

Recepty Weber odporúča Zdeněk Pohlreich!


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!