PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Piatok, 20. December,
,
Dnes oslavuje Dagmara |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Smotanové zemiaky
|
|
Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 18.6.2013 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
Spôsob grilovania: nepriamy stredne silný žiar (175-230 ° C)
Čas grilovania: 30 minút
800g zemiakov
3 strúčiky cesnaku
200g nastrúhaného syra
250ml smotany
Soľ, korenie
Postup:
Zemiaky ošúpeme a nakrájame na tenké plátky. Zapekaciu misku vymastíme olejom a navrstvíme prvú vrstvu zemiakov. Osolíme, okoreníme a posypeme nastrúhaným syrom. Poukladáme ďalšiu vrstvu zemiakov a celý postup opakujeme, kým nie je miska plná. Potom zalejeme smotanou ochutenou roztlačeným cesnakom a povrch posypeme zvyšným strúhaným syrom. Vložíme do rozohriateho grilu a zapekáme nepriamou metódou, kým povrch nezozlátne.
Recepty Weber odporúča Zdeněk Pohlreich!
Diskusia k článku:
|
|
|